Inbjudan: Kalasturné med innovationsprogrammet

Under två veckor i november 2015 kommer vi att ge oss ut på vägarna i regionen för att prata innovation och nytänkande, fira allt bra som gjorts under året och vi tar med oss nyskapande-fika!

Hur ser ni på kreativitet och innovation?

– Inbjudan till dialog och ideverkstad i alla kommuner om våra behov, möjligheter och gemensamma resurser utifrån den regional innovationsstrategin.

Region Jämtland Härjedalen tog 2013 beslut om en regional innovationsstrategi. Nu har vi tillsammans med regionens medborgare tagit arbetet vidare under 2014-2015 mot skarpa aktiviteter som vi håller på att förpacka till ett innovationsprogram.

Vår önskan från Regionen är nu att få komma till er och berätta om det vi har hört, sätt, gjort och kommit fram till som förslag på att göra fram till 2025. Vi vill höra om nyskapandearbetet i just din kommun för att kunna ta gemensam riktning framåt. Vi vill få ta del av era behov, tankar och idéer kring vad som ska finnas med i det slutgiltiga förslaget till innovationsprogram för regionen.

Vi har träffat personer under resans gång från era kommuner som vi gärna vill träffa igen för en återkoppling, samtidigt som vi ser fram emot nya möten som skapar nya insikter om människors behov i just er kommun.

Vi ser mycket fram emot att få denna möjlighet att möta er under en halvdag i november!

Med vänliga hälsningar//
Erik Noaksson, Innovationsstrateg, Region Jämtland Härjedalen
Projektledare för Nyskapande Jämtland Härjedalen 2025

Erik Noaksson

Epost: erik.noaksson@regionjh.se

Inbjudan

När? November 2015

Var? Alla kommuner i Jämtland Härjedalen

Posted in Nytt & Nyskapande and tagged , , , , .