Välkommen till regionala sidan på Verksamt.se

Torsdag den 10 december 2015 lanserades Jämtland Härjedalens egen sida på Verksamt.se. Dit kan företagare och entreprenörer vända sig för att hitta rätt bland allt det stöd som finns att få lokalt. På denna webbportal presenteras det företags- och innovationsstöd som finns i Jämtland Härjedalen. Allt från personlig rådgivning till informationsträffar och finansieringsmöjligheter finns samlat här.

”De regionala sidorna för Jämtland Härjedalen lanserades 10 december 2015 och fortsätter att utvecklas under 2016. Sidorna har tagits fram tillsammans med Region Jämtland Härjedalen och aktörer i regionen. Organisationerna som finns på de regionala sidorna uppdaterar själva informationen om sina verksamheter och aktuella evenemang.”

Andra regioner i Sverige som har samlad sin information sedan tidigare är följande:
Region Blekinge
Region Skåne
Region Sörmland
Region Värmland

Besök sidan på www.verksamt.se/jamtlandharjedalen

Posted in Kommunikationskanaler för att hitta stöd, Platsoberoende företag, Science park/inkubator-funktion, Stöd för nyskapare, Verksamt.se - regional sida.