Inbjudan: Lär känna Reglab 14 dec

Reglab är ett forum för lärande om regional utveckling. Här möts regioner, myndigheter, forskare och andra för att lära sig mer. Vi driver gemensamma utvecklingsprojekt, vi fördjupar de regionala analyserna och vi lär av varandra.

Verksamhetsledare Eva Moe och projektledare Karin Botås kommer hit för att berätta om Reglabs breda verksamhet och framförallt för att i en dialog lyssna på dina behov av regional inspiration, hur gör andra.

Eller kanske du vill lyfta ett område där du tycker att Reglab borde finnas. Alla är välkomna, Aulan Österäng kl 10.00 den 14 december

Titta gärna in före träffen på www.reglab.se och surfa runt.

Frågor: Ulf von Sydow /representant i Reglabs medlemsgrupp

Läs mer i inbjudan: Lär känna Reglab 14 dec kl 10

Posted in Bygg klusterinitiativ, Dialogbaserade utvecklingsprocesser, Dialogplattform, Implementering av innovation, Innovationsråd, Organisationskultur för innovation, Personalpolitik för innovation, Transparenta beslutsprocesser, Uppföljning regionfinansierade projekt and tagged , , .