11221542_1473261306326583_3431714868172608276_o

Koll på kreativa möten i Jämtland Härjedalen med KULTR-appen

”KULTRs syfte är att lyfta kulturen, synliggöra det kreativa som händer runt om i regionen och att nå utanför regionens gränser. Med KULTRs kostnadsfria kalender-app håller du dig uppdaterad om vilka kulturevenemang som ligger just nu och framåt – i hela regionen. ” www.kultr.se

Som en del av nyskapandearbetet i Jämtland Härjedalen har vi stöttat Kultr-appen både genom att koppla in studentkompetens men också finansiellt för att få med en extra flik i appen för just ”kreativa möten” som vi vet är en förutsättning för nyskapande och blomstring i vår region.

Besök Kultr:s hemsida eller ladda ner appen för att veta mer.

Ps. Passa också på att lyssna på Kultr-podden där olika områden inom sport och kultur möts i samskapande samtal.

Posted in Kommunikationskanaler för att hitta stöd, Resfria möten and tagged , , , , .