Inbjudan: Läget i länet

Hur står det egentligen till i Jämtlands län? Och hur kommer det att bli i framtiden? Med analyser utifrån rykande färska siffror kring länets befolkningsutveckling följer vi upp det tidigare arbetet med den regionala utvecklingsstrategin. Var befinner vi oss idag och hur prognostiseras åren framåt?

Välkommen till regiondagarna 2-3 mars 2016! Vi får lyssna på omvärldsanalyser från nationella experter gällande migration, landsbygdens framtid och näringslivets utsikter. Det blir även presentationer från regeringens regions- respektive landsbygdsutredningar.

Regiondagarna 2016 arrangeras av Region Jämtland Härjedalen och Länsstyrelsen Jämtlands län och riktar sig till företrädare för såväl offentliga aktörer som näringslivet. Eller till dig som bara är intresserad i största allmänhet. Sätt därför ett kryss i kalendern redan nu – lunch till lunch 2-3 mars och mat, mingel och underhållning kvällen däremellan. En inbjudan med program kommer senare.

Ulf von Sydow
ulf.von.sydow@regionjh.se

Berit Eriksson
berit.eriksson@regionjh.se

Hans Halvarsson
hans.halvarsson@lansstyrelsen.se

Källa ursprunglig inbjudan.

Posted in Dialogbaserade utvecklingsprocesser, Mötesplats Jämtland Härjedalen, Transparenta beslutsprocesser, Uppföljning regionfinansierade projekt and tagged , , .