Extern inbjudan: Välkommen på Idélabb! 

Idélabb Fokus Mat & Kultur är kreativa mötesplatser där företag, föreningar och eldsjälar med hjälp av affärsutveckling, lekfulla metoder och meningsfulla samtal, utifrån sin befintliga verksamhet eller nya idéer, utvecklar innehåll till det regionala kulturprogrammet som är en del av UNESCO Creative Cities Network globala årsmöte i Östersund, 12-18 september 2016.

Till Idélabbet välkomnar vi regionens företag, föreningar, institutioner och kreatörer att tillsammans skapa spännande och innovativt innehåll till det regionala kulturprogrammet. Under Idélabbet guidar vi er genom processen, hjälper till att koppla ihop aktörer och att se nya affärsmöjligheter.  Läs mer här: http://eepurl.com/bE3V69

Posted in Dialogbaserade utvecklingsprocesser, Fler medborgardrivna initiativ and tagged , , , .