Spaning: Åre Sustainability Summit 2015

Kreativa platser där vi kan träffas lokalt och globalt är viktigt för nyskapande, det vet vi. Därför är det jätteroligt att Åre Sustainability Summit arrangerats i vår region flera år i rad.

I Åre finns sedan många år tillbaka ett stort engagemang för att arbeta för en mer hållbar samhällsutveckling. Från olika håll hade det genom detta fötts en idé om ett årligt återkommande forum för  hållbarhetsfrågor.

www.aresustainabilitysummit.se

Region Jämtland Härjedalen finns representerade på flera sätt på plats. Vi ses där!

Posted in Affärsmodeller HYRA, DELA, LÅNA, Dialogbaserade utvecklingsprocesser, Dialogplattform, Hållbarhetsutbildning för alla studenter, Kompetensutveckling förändringsledning, Kunskap om omställning, Marknadsplats för materialströmmar, Mötesplats Jämtland Härjedalen, Mötesplatser cirkulär ekonomi, Omvärldsbevakning och inspiration, Skapa lärprocesser and tagged , , , , , .