Vem är Erik Noaksson?

Namn: Erik Noaksson

Min roll i teamet: Innovationsstrateg & projektledare
Epost: erik.noaksson@regionjh.se

Vad tycker du är nyskapande?

Att förstå kraften i att samskapa. Ensam är inte stark. Teamet ger dig tryggheten och styrkan att våga tänka de stora tankarna utanför boxen. Teamet står bakom dig när du behöver det – för nyskapande handlar om att våga testa, testa, testa och fortsätta testa på vägen mot ditt önskvärda läge/mål.

Vilka framgångsfaktorer tror du är viktiga för att människor ska vara nyskapande?

Att vi blir medvetna om vilka fantastiska nya verktyg vi har blivit utrustade med de senaste åren för att samskapa globalt. Kommer ni ihåg när man skrev ned sina funderingar, stoppade brevet i ett kuvert, slickade på en annan pappersbit och la dom i en metallåda, för att sedan 10 dagar senare kanske få ett svar på sin fråga som kunde förra en framåt i sina nyfikenhetstankar!? Ny digital teknik där vi kan mötas i molnet, tillsammans med kreativa fysiska mötesplatser som binder ihop människorna i vår fantastiska region, tror jag är de allra viktigaste faktorerna för att skapa en attraktiv samhällsutveckling i Jämtland Härjedalen där människor väljer att bo kvar och flytta hit.

Vilken uppfinning eller service önskar du att du fått vara med om att skapa?

Jag önskar få vara med om att skapa en ny kultur i vår region där det är lätt att förverkliga sina idéer och drömmar, som skapar kraft, mod och kreativitet, och som utvecklar individen utifrån hen’s egna förutsättningar och möjlighet att delta.

Posted in Nytt & Nyskapande and tagged , , .