Inbjudan: Lanseringsevent för regional sida på Verksamt.se

Välkommen till lansering och after work den 10 december när vi samlas för att samskapa om de möten och mötesplatser som vi vill se ska hända i vår region under nästa år!

Vi vill öppet och inkluderande inbjuda alla att komma och dela med sig av de frågor som ni upplever är viktigast för oss att fortsätta driva vidare tillsammans på ett strukturerat och nyskapande sätt!

Vi kommer föra dialog kring de stödjande verktygen som vi vill använda tillsammans med er bland annat regional Verksamt.se, innovationsbloggenKULTR-appen mm.

Region Jämtland Härjedalen stödjer och möjliggör fler dialogbaserade möten utifrån det innovationsprogram som vi presenterar den 10 december och som beskriver önskvärda aktiviteter som ni varit med och tagit fram fram till 2020.

Varmt välkomna till en eftermiddag med fokus på framtiden och praktiskt görande 2016!

// Nyskapandeteamet genom Erik, Karolina, Tove, Daniel, Klas och Jonas

Erik Noaksson
erik.noaksson@regionjh.se

Inbjudan

PROGRAM 10 december 2015

13.00-15.00 Öppen workshop kreativa byråkrater
15.30-17.00 After work & lansering av regional sida på Verksamt.se

Rådhusgatan 72, gamla Österängskolan

Posted in Stödsystem för social innovation, Verksamt.se - regional sida and tagged , , , , .