Hösten gör snart sitt intåg…

Efter en solig och fin sommar gör hösten snart sitt intåg och FoU Jämts personal är nu tillbaka från sina semestrar.

Aktuellt under hösten

Suzanne arbetar 50%Från och med den 1 september kommer Suzanne Göransson att arbeta 50%. Det innebär att hon kommer att vara i tjänst jämna veckor under hösten.

Kommunbesök: I september inleder FoU Jämt en kommunturné och kommer under hösten att besöka alla kommuner i länet. För oss är det viktigt att ha en nära kontakt med våra uppdragsgivare. Kommunbesöken ger oss möjlighet att träffa er som arbetar inom socialtjänst och närliggande hälso- och sjukvård, tala mer om era utvecklingsbehov och hur vi kan stödja er i det.

Regional utvecklingsgrupp (RUG): Den 31 augusti hålls RUGs första möte för hösten. Kallelse skickas ut i god tid inför mötet.

Regional analysdag – Öppna Jämförelser: I oktober kommer det att hållas en regional analysdag av 2018 års resultat av Öppna Jämförelser. Analysarbetet görs i den Regionala utvecklingsgruppen (RUG) och syftar till att identifiera gemensamma utvecklingsområden i länet.

Ansökan om FoU-medel: De kommuner som delgivit intresse att söka 2018 års FoU-medel ska komma in med sin ansökan senast den 19 oktober. FoU-rådet tar beslut om beviljade medel vid sitt sammanträde den 16 november.

Andra aktiviteter: Det sker under hösten även en rad andra aktiviteter inom verksamheten, mer information kommer här på hemsidan och på vår Facebooksida.

Nu blickar vi framåt mot en händelserik höst tillsammans med er i länets kommuner. Vi ses och hörs!

Elin, Monica och Suzanne