Marie tackar för sig

Med ett litet styng i hjärtat, men med stor tillförsikt inför framtiden vill jag berätta att jag kommer att börja en ny tjänst vid Åre kommun 13/3. Jag kommer att jobba som verksamhetsledare på mötesplatsen NAV, en verksamhet för alla medborgare. Fokus för verksamheten ligger på att vara en mötesplats och på psykisk (o)hälsa och sysselsättning.

Att jobba vid FoU Jämt, i det team som vi varit, har varit fantastiskt och oerhört givande för mig som person och för min profession. Jag har fått mycket bra att ta med mig in i nästa arbetsroll.

Till en början har jag tjänstledigt fram till och med årsskiftet 2017/2018 och en tjänst på FoU Jämt kommer att utlysas under våren.

Med varma hälsningar //Marie Vackermo

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.